ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
05 Jun.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Heaven Music

Σε καινούργια δισκογραφική στέγη συνεχίζει την καριέρα του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εντάσσεται στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει αφήσει ανεξίτηλο το δικό του σημάδι στην ελληνική δισκογραφία την τελευταία εικοσαετία, αποτελώντας έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές και δημιουργούς της γενιάς του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημιούργησε το δικό του χώρο στη σύγχρονη μουσική σκηνή και κατά μήκος της απόλυτα επιτυχημένης καριέρας του μας έχει συγκλονιστικά τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά μέσα μας και έχει γεμίσει ασφυκτικά θέατρα και γήπεδα σε όλη την Ελλάδα με συναυλίες που άφησαν εποχή.

Μετά από μία διαδρομή 19 ετών στην ελληνική δισκογραφία και πολλά πολυπλατινένια άλμπουμ, ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλάζει δισκογραφική στέγη και δηλώνει έτοιμος για ολοκαίνουργιες μουσικές στιγμές.

«Με μεγάλη χαρά η οικογένεια και ο CEO της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης, υποδέχονται τον Μιχάλη Χατηζηγιάννη! Νέα μουσικά project που αγαπάμε έρχονται!», αναφέρει σε μία λιτή ανακοίνωση που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα η δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1.

Η Heaven Music ενισχύει το δυναμικό της με μία πολύτιμη προσθήκη, έναν κορυφαίο τραγουδιστή και συνθέτη που δε διστάζει να πειραματιστεί και να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα, όπως αποτυπώθηκε στις δύο τελευταίες δισκογραφικές συνεργασίες του με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τη Δήμητρα Γαλάνη σε δύο πολύ ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα άλμπουμ.

https://www.facebook.com/HeavenMusicOfficial/posts/2650420768305758

 

hit-channel.com