ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
21 May.

SONG OF THE WEEK: Γιώργος Μαζωνάκης – “Αγαπώ σημαίνει”!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σώπα κι άκου» που έμεινε για πάνω από 10 εβδομάδες στο Top10 του Official Airplay Chart by Media inspector και ξεπέρασε τις 4.500.000 προβολές στο YouTube.

Λίγο πριν το καλοκαίρι, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο και απόλυτα δροσερό «Αγαπώ Σημαίνει», το οποίο ακούτε στο SONG OF THE WEEK, στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

O Γιώργος Μαζωνάκης αγαπάει τις συνεργασίες και τις νέες προτάσεις, και το αποδεικνύει με κάθε του νέο βήμα.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Αγαπώ Σημαίνει» υπογράφει ένας καλλιτέχνης με τον οποίο ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζεται για πρώτη φορά, ο Μιχάλης (ΜΕΘ) Κουϊνέλης.

Το “Αγαπώ Σημαίνει» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πάντα χαρισματικός και πρωτοπόρος, δεν επαναπαύεται ποτέ και διαρκώς εξελίσσεται. Επέλεξε λοιπόν να φωτογραφηθεί από τον διάσημο Βρετανό φωτογράφο Phil Poynder, μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασία που θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα στις αρχές του καλοκαιριού.

Μέρος αυτής της φωτογράφισης θα χρησιμοποιηθεί στο  εξώφυλλο του digital single και του νέου album που θα ακολουθήσει.

Το νέο αυτό τραγούδι αποτέλεσε την  αφορμή για να δημιουργηθεί μια σειρά από 5 videos με native πρωτότυπο υλικό, υλοποιώντας έτσι το δημιουργικό  concept «24ωρο. Ότι συμβαίνει κάτι σημαίνει»,  τα οποία προβάλλονται αποκλειστικά στο Official κανάλι του  Γιώργου Μαζωνάκη στο YouTube.