ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
22 Mar.

Take That: Θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια καριέρας τους!

Tο Αγγλικό pop συγκρότημα Take That που σχηματίστηκε το 1989 στο Manchester θα κλείσουν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας το 2019.

Στο group  συμμετείχαν οι Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Robbie Williams και Jason Orange.

Σήμερα οι Take That είναι οι Gary, Howard και Mark οι οποίοι έχουν γνωστοποιήσει πως σχεδιάζουν να γιορτάσουν τα τριάντα χρόνια καριέρα τους.

Όπως διαβάζουμε σε αρκετές πηγές, σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα greatest hits άλμπουμ, όπου, εκτός από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ρεπερτορίου τους, θα υπάρξει χώρος για μερικά νέα τραγούδια.

https://www.instagram.com/p/BbmJLv9nxdq/?taken-by=takethat

Οι Take That έχουν προγραμματιστεί και μια νέα παγκόσμια περιοδεία.

Με την ελπίδα ότι όλα αυτά θα συμβούν, οι fan του boyband έχουν ακόμα ένα όνειρο: Να δουν ξανά μαζί στη σκηνή τον Robbie Williams και τον Jason Orange, οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν αποχωρήσει από το συγκρότημα.

Οι TAKE THAT είναι υποψήφιοι με το τραγούδι “Rule The World” του 2008 από το album “Beautiful World” στο Διαδικτυακό Διαγωνισμό του SUPER FM για την 20ετία του. Ο Πρώτος Μουσικός Σταθμός της Κύπρου επέλεξε 100 τραγούδια (από το 1998 λειτουργίας του σταθμού μέχρι το 2017), από την ελληνική και τη ξένη δισκογραφία. Μπορείτε να μπείτε στο www.superfmradio.com και να ψηφίσετε 20 τραγούδια. Ανάμεσα στις επιλογές σας είναι και το βρετανικό συγκρότημα TAKE THAT.