ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
21 Dec.

Το Christmas No.1 στο SUPER 20 Airplay Charts!

Το Christmas No.1 στο SUPER 20 Airplay Charts!

Αλλαγή είχαμε σήμερα (21 Δεκεμβρίου) στην κορυφή του της αναμεωμένης λίστας με τα SUPER 20 της εβδομάδας, όπως μας τα παρουσίασε και αυτή την εβδομάδα ο Θέμης Γεωργαντάς, 6 με 8 το απόγευμα στον SUPER.

Στη καινούργια λίστα ο Νίκος Οικονομόπουλος επέσε από το No. 1 που βρισκόταν εκεί για 8 συνεχείς εβδομάδες με το «Τώρα τι να το κάνω» στο No. 2. Αυτό σημαίνει ότι το Christmas No. 1 στο SUPER 20 Airplay Charts είναι το «Φταίει» από το Γιώργο Σαμπάνη, ανεβαίνοντας εκεί από τη 2η θέση.

Το καινούργιο single του δημοφιλή καλλιτέχνη, είναι σε στίχους της μόνιμης πλέον συνεργάτιδας του Ελεάνας Βραχάλη και η μουσική είναι του ιδίου.

Η αλλαγή στο No. 1 της λίστας ήταν η πιο σημαντική αλλαγή. Για την εβδομάδα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, σταθερά έμειναν 5 τραγούδια. Άνοδο σημείωσαν 8 τραγούδια, ενώ πτώση είχαν 6. Αυτή την εβδομάδα είχαμε και μια νέα είσοδο στο SUPER 20 Airplay Charts.

Η νέα είσοδος, είναι το γιορτινό single του Χρήστου Δάντη ««Χριστούγεννα Για Πάντα» που μας περιγράφει χαρούμενες, γιορτινές στιγμές και μας θυμίζει πως… «είναι ένα θαύμα, είναι Χριστούγεννα απλά» και το οποίο και ήταν «Τραγούδι της Εβδομάδας» στον SUPER.

Αναλυτικά το SUPER 20 Airplay Chart.