ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
16 Jun.

«Yala»: Η Τάμτα σε σούπερ διεθνή συνεργασία με τον Stephane Legar

Ένα dance-ethnic τραγούδι με R&B στοιχεία προτείνουν η Τάμτα και ο Stephane Legar.

Η Τάμτα ένωσε τις δυνάμεις της με τον Stephane Legar στο ολοκαίνουργιο single «Yala».

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής και ο Ισραηλινός super star προτείνουν ένα dance-ethnic τραγούδι με R&B στοιχεία.

Το «Yala» κυκλοφορεί πανευρωπαϊκά από την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ενώ κατάφερε ήδη να μπει στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές New Music Friday -και όχι μόνο- λίστες στο Spotify.

Χαρακτηριστικά, η συνεργασία της Τάμτα με τον Stephane Legar έχει συμπεριληφθεί στο playlist «Pop Up» που μετρά 3 εκατομμύρια ακολούθους από ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Επιπλέον το «Yala» έχει συμπεριληφθεί και στις λίστες του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες σε Γερμανία, Μεξικό, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Τουρκία, Φινλανδία, Δανία, Πολωνία, Ελβετία και Βέλγιο.

Παράλληλα η Τάμτα βρίσκεται και στο εξώφυλλο του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify, στο οποίο για πρώτη φορά συναντάμε γυναίκα καλλιτέχνιδα από την Ελλάδα.

Η Τάμτα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ευρώπη μετά τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, ο οποίος διεξήχθη στο Τελ Αβίβ, ενώ ο Stephane Legar είναι ένας από τους πιο γνωστούς pop – R&B καλλιτέχνες του Ισραήλ.

Το «Yala» αποτελεί προπομπό του επερχόμενου διεθνούς EP της Tάμτα με τίτλο «Awake», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal την Παρασκευή 3 Ιουλίου.