ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
03 Apr.

Γιάννης Πλούταρχος – «Αφήστε Τη Να Φύγει»: Νέο Τραγούδι και Music Video

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει ακόμα μία επιτυχία και δίνει το σύνθημα… «Αφήστε Τη Να Φύγει»!

Το «Αφήστε Τη Να Φύγει» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι με τη χαρακτηριστική και αγαπημένη χροιά του Γιάννη Πλούταρχου.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός Γιώργος Κακοσαίος, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον μοναδικό Νίκο Σαρρή.

Το «Αφήστε Τη Να Φύγει», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από την αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοσή του τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε ασπρόμαυρη αισθητική που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γκάβαλος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Κακοσαίος, γράφει τη μουσική σε ένα τραγούδι του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου.

Έχει βάλει τη σφραγίδα του στο πρόσφατο single «Πώς Την Έχεις Δει» του Γιάννη Πλούταρτχου, αλλά και στο «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» από το άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» (2018) και στο «Δεν Μου Πάει Μοναξιά» από το άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» (2019).

Το «Αφήστε Τη Να Φύγει» είναι το επόμενο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου μετά το «Πώς Την Έχεις Δει», το οποίο κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και έχει συγκεντρώσει αθροιστικά μέχρι σήμερα πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Πώς Την Έχεις Δει» γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία και στα ραδιόφωνα. Συμπλήρωσε συνολικά έξι μήνες συνεχόμενης παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και κατάφερε να ανέβει έως το Top 5 της κατάταξης.

Το νέο τραγούδι «Αφήστε Τη Να Φύγει» του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.