ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
06 Feb.

Γιώργος Παπαδόπουλος – «Δεν Μας Χωρίζουνε»: Με τη σύζυγό του στο Music Video για το νέο του τραγούδι

Με νέο τραγούδι επιστρέφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βάζει την ξεχωριστή μουσική υπογραφή του στο πιο δυνατό συναίσθημα με το νέο τραγούδι του «Δεν Μας Χωρίζουνε».

Το «Δεν Μας Χωρίζουνε» συνοδεύεται από music video στο οποίο συμπρωταγωνιστεί η σύζυγός του Γιώργου Παπαδόπουλου, Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Μέσα από το «Δεν Μας Χωρίζουνε», ο ταλαντούχος και επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός μας παρασύρει γι’ ακόμα μια φορά στον ρυθμό του με ένα up-tempo τραγούδι.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχει υπογράψει ο Κώστας Ορφανίδης.

Το «Δεν Μας Χωρίζουνε» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video γεμάτο ενέργεια και θετική ατμόσφαιρα, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Στο video, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη οπτικοποιούν το συναίσθημα του τραγουδιού και εξυμνούν τη δύναμη της αγάπης μέσα από το ιδιαίτερο και ισχυρό δέσιμο που έχουν οι ίδιοι ως ζευγάρι.

«Δεν μας χωρίζουνε, δεν μας αγγίζουνε / Ούτε τα λόγια ούτε βλέμματα εχθρικά / Κι άμα τολμήσουνε να συνεχίσουνε / Εγώ θα πω μπροστά μας πήγαν την καρδιά»

Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου μετά το ολοκληρωμένο άλμπουμ του «Καταλαβαίνω», που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 και συγκέντρωσε καινούργια τραγούδια με ήδη γνωστά singles.

Το «Δεν Μας Χωρίζουνε» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και την Criminal Music.