ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
10 Apr.

Μαλού – «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» : Νέο τραγούδι και Music Video

Η Μαλού εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Heaven Music και κυκλοφορεί το νέο single της με τίτλο «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου».

Το νέο τραγούδι «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» φέρει την υπογραφή του Νίκου Απέργη στη μουσική, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί πηγή έμπνευσης μεγάλων επιτυχιών, ενώ στους στίχους συναντάμε τον καταξιωμένο Αλέξανδρο Ελευθεριάδη.

Η Μαλού, η τραγουδίστρια – φαινόμενο με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έρχεται να μας παρουσιάσει το σύνθημα της φετινής άνοιξης.

Με τη μοναδική ερμηνεία της Μαλού και τους ξεχωριστούς στίχους του, είναι σίγουρο ότι το «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» θα αγαπηθεί.

«Τις νύχτες τις μοναχικές μου, έλα και πες μου / Δύσκολα βράδια μακριά μου αν περνάς / Τώρα που ο χρόνος τελειώνει, τι μας ενώνει / Αν με θυμάσαι όπως και ’γω κι αν μ’ αγαπάς / Τις νύχτες τις μοναχικές μου, οι αντοχές μου / Μ’ έχουν προδώσει και γυρεύω να σε βρω / Θέλω όπως πρώτα να με ψάξεις, να ‘ρθεις να ανάψεις / Τα φώτα του έρωτα μ’ ένα σ’ αγαπώ»

Το «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Μαλού μετά από δυόμισι χρόνια και έρχεται λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Νίκο Απέργη στο single «Πόσο – Πόσο».