ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
03 Nov.

Η Rihanna κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Lift Me Up» για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever»

Η Rihanna δίνει τέλος στην πολυετή δισκογραφική απουσία της και κυκλοφορεί το «Lift Me Up», το πρώτο single από την επερχόμενη ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Το «Lift Me Up» γράφτηκε από τη Νιγηριανή τραγουδίστρια Tems, τον βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη Ludwig Göransson, τη Rihanna και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ryan Coogler, ως φόρος τιμής στην εξαιρετική ζωή και την κληρονομιά του Chadwick Boseman, τον πρωταγωνιστή του πρώτου «Black Panther», ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2020 σε ηλικία 43 ετών.

Η κυκλοφορία του «Lift Me Up» εγκαινιάζει το επόμενο κεφάλαιο της εμβληματικής καριέρας της Rihanna. Το «Lift Me Up» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Westbury Road της Rihanna σε συνεργασία με τις Roc Nation, Def Jam Recordings, Hollywood Records και Universal Music.

Η Tems δήλωσε: «Αφού μίλησα με τον Ryan και άκουσα την κατεύθυνσή του για την ταινία και το τραγούδι, ήθελα να γράψω κάτι που να αποτυπώνει μια ζεστή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους που έχω χάσει στη ζωή μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα ένιωθα αν μπορούσα να τους τραγουδήσω τώρα και να τους πω πόσο μου λείπουν».

Ενώ για τη συνεργασία με τη Rihanna πρόσθεσε: «Υπήρξε έμπνευση για εμένα, οπότε είναι μεγάλη τιμή να την ακούω να ερμηνεύει αυτό το τραγούδι».

Το άλμπουμ με το soundtrack της ταινίας, «Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By», θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου. Την παραγωγή του άλμπουμ έχουν επιμεληθεί οι Ryan Coogler, Ludwig Göransson, Archie Davis και Dave Jordan.

Επίσης, το άλμπουμ με τη μουσική επένδυση της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», σε μουσική σύνθεση και παραγωγή του Ludwig Göransson, θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Black Panther: Wakanda Forever

Στην ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» των Marvel Studios, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά γεγονότα της χρονιάς, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba) αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν μετά το θάνατο του βασιλιά T’Challa.

Καθώς ο λαός της Wakanda προσπαθεί να αποδεχθεί το επόμενο κεφάλαιό του, οι ήρωες πρέπει να συσπειρωθούν με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman) και να χαράξουν ένα νέο δρόμο για το βασίλειο της Wakanda.

Στην ταινία συστήνεται ο Tenoch Huerta Mejía στον ρόλο του Namor, βασιλιά ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livinalli.

Το «Lift Me Up» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Rihanna μετά από σχεδόν επτά χρόνια και την κυκλοφορία του όγδοου άλμπουμ της, «ANTI», τον Ιανουάριο του 2016 και αναμφίβολα αυξάνει τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της για τη συνέχεια.

Τον προηγούμενο μήνα, ανακοινώθηκε ότι η Rihanna θα είναι η επικεφαλής του σόου στο ημίχρονο του 57ου Super Bowl, το οποίο θα διεξαχθεί στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα, στις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Η ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Νοεμβρίου.

Πηγή: hit-channel.com