ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
13 Feb.

Γιώργος Λιβάνης και Dirty Harry συνεργάζονται στο «Αν Στο Χέρι Σου Είναι»

Μία ευαίσθητη ερωτική μπαλάντα που συνδυάζεται άψογα με τη ρομαντική πλευρά της trap.


O Γιώργος Λιβάνης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αν Στο Χέρι Σου Είναι», στο οποίο συμμετέχει ο Dirty Harry.

Το «Αν Στο Χέρι Σου Είναι» μας δίνει μία πρώτη γεύση από το ολοκληρωμένο album που ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Γιώργος Λιβάνης.

Το νέο τραγούδι «Αν Στο Χέρι Σου Είναι» του Γιώργου Λιβάνη είναι μία ευαίσθητη ερωτική μπαλάντα, που συνδυάζεται άψογα με τη ρομαντική πλευρά της trap, διαμορφώνοντας τις τάσεις του αυριανού ήχου.

Ο Γιώργος Λιβάνης και ο Dirty Harry συνεργάζονται για πρώτη φορά και ενώνουν δύο διαφορετικούς κόσμους σε ένα μοναδικό σημείο, που δεν θυμίζει καμία από τις προηγούμενες μίξεις των δύο μουσικών ειδών.

Τη μουσική του single έχει γράψει ο Μάριος Ψιμόπουλος, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια και στον Dirty Harry.

Το «Αν Στο Χέρι Σου Είναι» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που μεταφέρει όλο το συναίσθημα του τραγουδιού στις οθόνες,

Μεταξύ των πρωταγωνιστών του music video είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Λιβάνης χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές και με τις live εμφανίσεις του, τόσο ανά την Ελλάδα όσο και κάθε Κυριακή στο «Voodoo» της Αθήνας.

Το «Αν Στο Χέρι Σου Είναι» του Γιώργου Λιβάνη με τη συμμετοχή του Dirty Harry κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.