ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
14 Feb.

Παντελής Παντελίδης (17 & 18 Φεβρουαρίου) – Super Weekend

Αυτό το Super Weekend, 17 & 18 Φεβρουαρίου, το μουσικό μας αφιέρωμα θα είναι κάπως νοσταλγικό και μελαγχολικό, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μουσικό αφιέρωμα στον καλλιτέχνη φαινόμενο… Παντελή Παντελίδη!

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της δισκογραφίας και τα τραγούδια του έχουν πλέον γράψει ήδη ιστορία. Στη σύντομη, μα εκρηκτική καριέρα του, ο Παντελής μας έχει αφήσει πλούσια παρακαταθήκη αφού κάθε του τραγούδι ήταν εγγυημένη επιτυχία. Και το timing για αυτό το αφιέρωμα, δεν είναι σύμπτωση, αφού φέτος συμπληρώνονται 8 χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του.

Συντονιζόμαστε λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 & 18 Φεβρουαρίου, στο αφιέρωμα για τον Παντελή Παντελίδη, στο ακέραιο κάθε ώρας από τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 5 το απόγευμα. Εμείς θα ακούμε και θα απολαμβάνουμε μερικές από τις πολλές επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη και ο Γιάννης Πέτεβης που επιμελείται την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ενότητα θα μας παρουσιάζει διάφορες πληροφορίες, γεγονότα, ιστορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη ή και το τραγούδι.

Super Weekend, αυτή την εβδομάδα, αφιέρωμα στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη.