ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
06 Mar.

Γιώργος Μαζωνάκης (09 & 10 Μαρτίου) – Super Weekend

Αυτό το Super Weekend ανυπομονούμε πραγματικά γιατί πρόκειται για ένα καλλιτέχνη που από το 1993 έως και σήμερα, οι δισκογραφικές του επιτυχίες είναι αναρίθμητες, και με τραγούδια που κάθε φορά αφήνουν το δικό τους στίγμα.

Αυτό το Super Weekend, 9 & 10 Μαρτίου, το μουσικό αφιέρωμα στον SUPER FM, είναι για ένα καλλιτέχνη που πάντα ξεχωρίζει. Ξεχωρίζει και για τη φωνή του, και για τα τραγούδια του, αλλά και για το… ιδιαίτερο ταμπεραμέντο που κουβαλά. Το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά δηλώνει «όσο ζω… ΜΑΖΩ!», και πολύ καλά καταλάβατε. Πρόκειται για τον μοναδικό και ανατρεπτικό πολλές φορές, Γιώργο Μαζωνάκη, τον πιο καθοριστικό λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του.

Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο, 9 & 10 Μαρτίου, συντονιζόμαστε για το αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη, στο ακέραιο κάθε ώρας από τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 5 το απόγευμα. Εμείς θα ακούμε και θα απολαμβάνουμε μερικές από τις αναρίθμητες και ανεξίτηλες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη και ο Γιάννης Πέτεβης που επιμελείται την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ενότητα θα μας παρουσιάζει διάφορες πληροφορίες, γεγονότα, ιστορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη ή και το τραγούδι.

Super Weekend, αυτή την εβδομάδα, αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη.