ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
05 Mar.

Ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει τις επιτυχίες με το «Ρώτα» – Το νέο single που ξεχωρίζει

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί το music video για τη νέα επιτυχία του «Ρώτα».

Μία ολόκληρη ζωή, από τα παιδικά χρόνια και τους σχολικούς έρωτες μέχρι τους εκρηκτικούς χωρισμούς και τις απογοητεύσεις της ενήλικης ζωής, διανύει (με τη βοήθεια ειδικών εφέ) ο Γιώργος Σαμπάνης στο νέο video clip για το super hit «Ρώτα», σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα.

Το «Ρώτα» είναι ακόμα ένα single που ξεχωρίζει μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Λες Και Με Ξέρεις», το διπλό άλμπουμ – φαινόμενο με τις πολλές τεράστιες επιτυχίες.

Έχοντας αγαπηθεί από το κοινό από την πρώτη στιγμή, το «Ρώτα» συγκέντρωσε εκατομμύρια streams στις μουσικές πλατφόρμες μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος hitmaker τραγουδοποιός της γενιάς του, έγραψε μαζί με τον στιχουργό Βασίλη Γιαννόπουλο το «Ρώτα», το οποίο βρίσκει κατευθείαν στόχο στην καρδιά των ακροατών και των εκατοντάδων χιλιάδων θαυμαστών του.

Στο «Ρώτα», ο Γιώργος Σαμπάνης επέλεξε μία μελωδία γλυκιά και ταυτόχρονα μελαγχολική, που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του τραγουδιού.

Το διπλό άλμπουμ «Λες Και Με Ξέρεις» του Γιώργου Σαμπάνη, φορτωμένο ήδη με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων ετών, συνεχίζει με το «Ρώτα» να βγάζει μεγάλες επιτυχίες που αγαπιούνται το ίδιο παράφορα.

Το άλμπουμ περιέχει τις κορυφαίες επιτυχίες «Άσε Με Να Σε Προσέχω», «Άγρια Θάλασσα», «Γεννημένη», «Ποιος Τυχερός», «Μόνο Με Σένα», «Αυτό Που Αγαπάς» (μαζί με τον Πανό Κατσιμίχα) και «Κάτι Σαν Αστέρι».

Επίσης, περιλαμβάνεται η επιτυχία «Άλλη Μια Αγάπη (Μισό Τσιγάρο)», ένα ακόμα τραγούδι που αγαπήθηκε στο έπακρο κατέκτησε το No. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στο επίσημο Airplay Chart.

Στη μουσική παραγωγή, όπως πάντα, ο μόνιμος συνεργάτης του και ο «δεύτερος εαυτός» του Γιώργου Σαμπάνη, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, ο Χρήστος Soumka.

Το νέο single «Ρώτα» και το άλμπουμ «Λες Και Με Ξέρεις» του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

Πηγή: postmelody.gr