ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 δωροεπιταγές των €100 για καθαρισμό ή επιδιόρθωση παπουτσιών ή τσαντών!✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

04.04.23

Τα Acropolis Dry Cleaners σε συνεργασία με το Super Fm Radio σας χαρίζουν 2 δωροεπιταγές των €100 έκαστη για καθαρισμό ή επιδιόρθωση παπουτσιών ή τσαντών!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό με 3 απλά βήματα:
1. Follow @acropolisdry και @superfm_radio
2. Like το post του διαγωνισμού
3. Τag μία φίλη/ο και κέρδισε!

Καλή Επιτυχία σε όλους!🤩

➡️Ο διαγωνισμός τερματίζεται στις 15/05/2023.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Έναρξη διαγωνισμού: Δευτέρα 08 Μαΐου 2023
Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 15 Μαΐου 2023
Κλήρωση: Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στην εκπομπή της Πέγκυ Σπινέλη

– Όλες οι γυναίκες έχουν μία αγαπημένη τσάντα που την εμπιστεύονται μόνο σε χέρια ειδικών! Τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis καθαρίζουν & επιδιορθώνουν με μεγάλη προσοχή με ειδικά προϊόντα κάθε είδος τσάντας. Για πεντακάθαρες δουλειές, καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Παραλίμνι!

– Μήπως τα παπούτσια σου χρειάζονται επιδιόρθωση? Τα σύγχρονα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Αcropolis έχουν τη λύση! Με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό καθαρίζουν και επιδιορθώνουν τα παπούτσια σας και τα κάνουν ξανά σαν καινούρια!

– Επειδή θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένοι και δεν αντέχουμε τα βρώμικα παπούτσια, τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis καθαρίζουν και παπούτσια με βιολογικά καθαριστικά που σκοτώνουν μύκητες και μικρόβια, κάνοντας τα… πεντακάθαρα!

– Έχεις σκύλο ή γάτα? και σε προβληματίζει η καθαριότητα των ρούχων τους? Τα σύγχρονα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Αcropolis μπορούν να σας καθαρίσουν τα ρούχα, τις κουβερτούλες, τα κρεβατάκια των αγαπημένων τετράποδων φίλων σε ειδικά πλυντήρια, στεγνωτήρια μόνο για ρούχα ζώων!

– Νέα υπηρεσία στα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Αcropolis για τα αγαπημένα σας τετράποδα! Καθαρισμός των ρούχων, κουβέρτων και κρεβατιών σε ειδικά πλυντήρια & στεγνωτήρια μόνο για ρούχα ζώων!

– Για όσους θέλουν να φυλάξουν τα χειμερινά τους και να τα διατηρήσουν πεντακάθαρα μέχρι τον επόμενο χειμώνα, τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Αcropolis, καθαρίζουν επαγγελματικά κουβέρτες, παπλώματα, κουρτίνες και χαλιά! Και η παραλαβή και παράδοση είναι εντελώς δωρεάν!

– Εάν θες να είσαι πάντα στην πένα, τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Αcropolis αναλαμβάνουν VIP υπηρεσίες χρησιμοποιώντας πάντα εξειδικευμένα βιολογικά αντί-αλλεργικά προϊόντα, σε γούνες και δερμάτινα! Με δωρεάν παραλαβή και παράδοση σε Λευκωσία, Λεμεσό Λάρνακα και Παραλίμνι!

– Για όλες τις νυφούλες που θέλουν να κρατήσουν το νυφικό τους σαν την πιο γλυκιά ανάμνηση, τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis αναλαμβάνουν τον καθαρισμό νυφικού και το παραδίδουν προσεκτικά φυλαγμένο και πεντακάθαρο!

– Εάν θεωρείς ότι ο καθαρισμός των blinds είναι δύσκολος…για τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis, είναι πανεύκολο! Τα εξειδικευμένα συνεργεία τους έρχονται στο χώρο σου, κατεβάζουν τα blinds τα καθαρίζουν στα εργαστήριά τους και τα επανατοποθετούν! Η παραλαβή, παράδοση και γίνεται δωρεάν σε Λευκωσία, Λεμεσό Λάρνακα και Παραλίμνι!

– Επειδή το πλυντήριο και το σιδέρωμα της μπουγάδας είναι δουλειές που όλοι βαριόμαστε… τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis αναλαμβάνουν να πλύνουν και να σιδερώσουν την εβδομαδιαία μπουγάδα μας! Για ρούχα καθαρά, φρέσκα και για πεντακάθαρες δουλειές καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis!

– Γνώριζες ότι αν θες να καθαρίσεις παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων, πάρκα και καροτσάκια τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis αναλαμβάνουν και αυτό?? Και η παραλαβή και παράδοση είναι εντελώς δωρεάν!

– Εάν αναρωτιέσαι πως να καθαρίσεις τις κουρτίνες σου, τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis σου έχουν τη λύση, με δωρεάν παραλαβή και παράδοση! Με καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Παραλίμνι! Καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis… για πεντακάθαρες δουλειές!

– Για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς κούραση, κόπο και άγχος, τα καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis αναλαμβάνουν τον καθαρισμό καναπέδων και στρωμάτων. Για οικογενειακές στιγμές μακριά από μικρόβια και βρωμιά, καθαριστήρια – σιδερωτήρια Acropolis! Για πεντακάθαρες δουλειές!

 

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού