ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
23 Feb.

Ο Φίλιππος Κτενάς μίλησε στον SUPER FM!

Ο Φίλιππος Κτενάς επιστρέφει δισκογραφικά και μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Στη φωτιά». Ένα ανεβαστικό τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Χάρης Προύντζος. Κυκλοφορεί από την Spicy Music.

Με αφορμή την νέα του κυκλοφορία “Στη φωτιά” μίλησε στο www.superfmradio.com και μας είπε:

“Το τραγούδι αυτό ανήκει σε στίχους και μουσική στον Χαράλαμπο Προύντζο. Είναι Κύπριος από τη Λευκωσία. Κάποια στιγμή με είδε να τραγουδάω στο Asmation, δεν με ήξερε και μου λέει θέλω να γράψω ένα τραγούδι για σένα. Κι εγώ του απάντησα εσύ είσαι δικηγόρος, τι σχέση έχεις με τα τραγούδια; Και μου είπε πως γράφει τραγούδια από παλιά και ότι είχε δώσει τραγούδια του και σε άλλους τραγουδιστές. Κι έτσι μου δειγμάτισε τραγούδια και διάλεξα το “Στη φωτιά””.

Είναι η πρώτη φορά που κάνει παραγωγή στην Κύπρο. Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Ευθύβουλος Θεοχάρους.

Για το πόσα χρόνια ασχολείται με τραγούδι μας είπε: “Είμαι γύρω στα εικοσιτρία χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο με πολλές όμορφες συνεργασίες. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια νιώθω σαν να ξεκίνησα χθες.

Στην Κύπρο ήρθα τυχαία και έμεινα. Μου έγινε από το Asmation να κάνουμε εδώ μία συνεργασία, μου άρεσε, το ξανάκανα και δεύτερη σεζόν και στην τρίτη είπα ή θα μετακομίσω ή θα σταματήσω τη συνεργασία. Κι έτσι αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να μετακομίσουμε εδώ γιατί θα ήταν καλύτερα και για το παιδί μας”.

Εάν θα επέστρεφε πάλι Ελλάδα μας δήλωσε: “Δεν έχω μετανιώσει που είμαι στην Κύπρο. Θα επέστρεφα μόνο εάν γινόταν κάτι μεγάλο στην Ελλάδα, το οποίο δεν μπορώ να το κάνω από την Κύπρο. Τον πρώτο καιρό πάλι θα πηγαινοερχόμουνα γιατί το παιδί μου άρχισε σχολείο εδώ και η γυναίκα μου εργάζεται. Μου αρέσσει η ποιότητα ζωής της Κύπρου γι’αυτό μένω”. Και συνεχίζει: “Η Αθήνα έχει άλλους ρυθμούς που ένα οικογενειάρχης δεν μπορεί να τους ακολουθήσει”.

Τι θα ήθελε να κάνει μελλοντικά: “Πάρα πολλά πράγματα θα ήθελα να κάνω, και συνεργασίες και δισκογραφικά. Θέλω να κάνω με κάποιους κλασσικούς συνθέτες δισκογραφία. Με τον Μίμη Πλέσσα το έχω απωθημένο. Με τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος είναι αξία, τον οποίο γνώρισα φέτος γιατί δεν είχε τύχει να γνωριστούμε μέχρι πρότινος. Μας είχε συστήσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου”.

Που εμφανίζεται φέτος το χειμώνα: Στο Asmation Live stage ως leader τραγουδιστής για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι μαζί με τον Σταύρο Κωνσταντίνου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου single “Στη φωτιά” που ακούτε στον SUPER FM, έδωσε και συνέντευξη στην Άντρη Καραντώνη στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Ακούστε πιο κάτω τη συνέντευξη:

Δείτε πιο κάτω το video clip του νέου του single “Στη φωτιά” σε σκηνοθεσία του Evgenio Zosimov.