ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
18 Apr.

One World Together At Home: Ξημερώματα Πάσχα 3πμ (ώρα Κύπρου) η ιστορική συναυλία.

Η Lady Gaga με 100 διάσημους καλλιτέχνες και τον Π.Ο.Υ στέλνουν μήνυμα ελπίδας

Το One World: Together At Home θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή πάνω από 100 καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones και της Billie Eilish, να ερμηνεύουν ζωντανά από τα σπίτια τους.

Μια μοναδική συναυλία με σχεδόν 100 καλλιτέχνες πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή που αντιμετωπίζουν το ξέσπασμα του κορωνοϊού.   Η εκπομπή «One World: Together At Home» θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου 100 καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones και της Billie Eilish, να ερμηνεύουν ζωντανά από τα σπίτια τους.   Το διάρκειας οκτώ ωρών παγκόσμιο γεγονός διοργανώνεται από το κίνημα Global Citizen. και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) σε συνεργασία με τη σούπερ σταρ Lady Gaga.

«Μπορεί να είμαστε αποκομμένοι αυτή τη στιγμή, αλλά το να μείνουμε ενωμένοι δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό», δήλωσε η Global Citizen.   Οι προσωπικότητες της αμερικανικής τηλεόρασης Stephen Colbert, Jimmy Kimmel και Jimmy Fallon θα φιλοξενήσουν την παράσταση, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εμφανίσεις από τους Elton John, Andrea Bocelli, Chris Martin, J. Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo,Taylor Swift και Oprah Winfrey.   Η συναυλία ξεκινά να μεταδίδεται τα ξημερώματα της  (19:00 UTC) σε διάφορες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter. 

Η εκπομπή θα αφηγηθεί επίσης πραγματικές ιστορίες νοσηλευτών και γιατρών που καταπολεμούν το ξέσπασμα του κοροναϊού. Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 για τον Π.Ο.Υ. 

Πηγή : Lifo