ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
12 Feb.

POWERPLAY: Bruno Mars – “Finesse” Feat. Cardi B!

Η πιο funky συνεργασία που θα μπορούσατε να ακούσετε, κυκλοφορεί και το ακούτε στο POWERPLAY της εβδομάδας στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Bruno Mars feat.Cardi B στο «Finesse».

Ο Bruno Mars κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, για την ακρίβεια ένα remix για το τραγούδι του, «Finesse» που κυκλοφόρησε αρχικά το 2016 με τον τελευταίο του δίσκο “24K Magic”. Σαφώς μετά από τόσο καιρό μετά από την κυκλοφορία του δίσκου, το τραγούδι χρειαζόταν μια ανανέωση πριν δει το φως της δημοσιότητας ως single και σε αυτό συνέβαλε η χαρισματική rapper, Cardi B.

H original εκτέλεση του τραγουδιού είναι μια δημιουργία των: Philip Lawrence, Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Johnathan Yip, Ray Romulus, Jeremy Reeves και Ray McCullough II, οι περισσότεροι εκ των οποίων αποτελούν και το συγκρότημα που ανέλαβε τα υποστηρικτικά φωνητικά του τραγουδιού! Την παραγωγή του ωστόσο υπέγραψαν οι Shampoo Press & Curl και οι The Stereotypes, προσθέτοντας άλλη μια super επιτυχία στη συνολική δισκογραφία τους!

Το ολοκαίνουριο remix έφτασε στους fans των δύο καλλιτεχνών, συνοδευόμενο από το video clip του που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Mars σε συνεργασία με τον Florent Dechard, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ήδη πολλές φορές στο παρελθόν για άλλα videos του Αμερικανού τραγουδιστή. Το clip είναι εμπνευσμένο από τους εναρκτήριους τίτλους της τηλεοπτικής σειράς “In Living Color”, που μεταδιδόταν στις αρχές της δεκαετίας του 90 από το Fox. “Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο στο πιο αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόγραμμα όλων των εποχών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους στα Fox Studios και ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Keenen Wayans”, δήλωσε ο Mars στο Twitter του.

Στο clip ο Bruno και η Cardi B μας παρουσιάζουν εκπληκτικές χορογραφίες που μπορούν να σε καθηλώσουν στην οθόνη σου!