ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
11 Jan.

Το πρώτο SUPER 20 για το 2019! Ποιο είναι το No1;

Παρουσιάστηκε πριν από λίγο (11 Ιανουαρίου) η καινούργια λίστα με τα SUPER 20 της εβδομάδας, όπως μας τα παρουσίασε για πρώτη φορά για το 2019 και αυτή την Παρασκευή ο Θέμης Γεωργαντάς, 6 με 8 το απόγευμα στον SUPER.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρέμεινε για 2η εβδομάδα στο No. 1 του SUPER 20 Airplay Chart με το τελευταίο του single «Φταίει». Το τραγούδι που υπογράφει μουσικά ο ίδιος και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη, συνεχίζει να ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα και να κάνει εντυπωσιακή πορεία.

Μπορεί το No. 1 να έμεινε σταθερό, αλλά είχαμε ανακατατάξεις στην υπόλοιπη λίστα. Για την εβδομάδα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, έμειναν σταθερά 2 τραγούδια, το No 1 και το Νο. 2, το «Τώρα τι να το κάνω» από τον Νίκο Οικονομόπουλο που εσείς αναδείξατε ως το Νο1, το δημοφιλέστερο τραγούδι για το 2018. Άνοδο σημείωσαν 5 τραγούδια, ενώ πτώση είχαν 9. Τρία νέα τραγούδια μπήκαν για πρώτη φορά στο SUPER 20 Airplay Chart.

Η πιο ψηλή είσοδος για το πρώτο SUPER 20 Airplay Chart είναι στο No. 9 το καινούργιο single της Πάολα «Περαστική», που κυκλοφόρησε και αυτό λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μία δυναμική λαϊκή μπαλάντα που ακούσατε αποκλειστικά στον SUPER FM και που ήταν ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Η δεύτερη νέα είσοδος για αυτή την εβδομάδα, στο No. 18 είναι το νέο τραγούδι του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη «Κάνε τα πάντα απόψε», που κυκλοφόρησε και αυτό λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε μουσική και στίχους του ίδιου του Παντελίδη.

Μια θέση πιο κάτω, στο No. 19, βρίσκουμε και την τρίτη νέα είσοδο για αυτή την εβδομάδα, τα «Βράδια αξημέρωτα» από τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Αναλυτικά το SUPER 20 Airplay Chart.