ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
07 Dec.

TOP 10 INTERNATIONAL: Το “Happier” παραμένει στο No 1!

Όπως κάθε Παρασκευή, 8 με 9 το βράδυ, ο Ζήνων Ζιντίλης μας παρουσίασε το νέο ΤOP 10 INTERNATIONAL στον SUPER! Είχαμε και αυτή την εβδομάδα ανακατατάξεις στη λίστα με τα πρώτα 10 INTERNATIONAL τραγούδια για την εβδομάδα μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

Στην αναμεωμένη TOP 10 INTERNATIONAL λίστα η παγκόσμια επιτυχία “Happier” από τον Marshmello και τον Bastille παρέμεινε για 3η εβδομάδα στην κορυφή της λίστας.

Συνοπτικά, 3 τραγούδια παρέμειναν σταθερά, 3 νέα τραγούδια μπήκαν για πρώτη φορά στη λίστα, 2 τραγούδια ανέβηκαν ενώ 2 σημείωσαν πτώση.

Στο No 2 ανέβηκε η P!nk με το “A Million Dreams” από το No 3 της περασμένης εβδομάδας.

Το “Thank u, Next” της Ariana Grande σημείωσε πτώση μίας θέσης από το No 2 που βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα.

New entrances 

Τρία new entrances είχαμε αυτή την εβδομάδα στο ΤOP 10 INTERNATIONAL.

Η ψηλότερη νέα είσοδος στο No 6, είναι η 24χρόνη Αμερικανή Ava Max με την επιτυχία της “Sweet But Psycho” που είναι και το Energy Play αυτή την εβδομάδα στον SUPER.

Μια θέση πιο κάτω, στο No 7 νέα είσοδο κάνουν οι Anne-Marie και ο James Arthur με το “Rewrite The Stars”, που είναι η SUPER Επιλογή International για αυτή την εβδομάδα στον SUPER FM.

Το “I Found You” από τους benny blanco & Calvin Harris είναι τρίτη νέα είσοδος για αυτή την εβδομάδα στο TOP 10 INTERNATIONAL στο No 9.

Αναλυτικά το TOP 10 INTERNATIONAL, όπως έχει διαμορφωθεί.